Ντε Χέα: «Συνεχώς μαθαίνω…»

Στην ηλικία που είναι, φροντίζει να βιώνει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον και ο Νταβίντ Ντε Χέα, δήλωσε πως βρίσκεται σε στάδιο κατά το οποίο προσπαθεί να μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα.   



Ντε Χέα: «Συνεχώς μαθαίνω…»

Ο 22χρονος πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρυσι στέφθηκε Πρωταθλητής Αγγλίας, είχε μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ και πανηγύρισε με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Ισπανίας το Euro 2013, δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση πως έχει ολοκληρωθεί σαν ποδοσφαιριστής.

«Είναι μια συνεχής διαδικασία εκμάθησης. Μαθαίνω συνεχώς πολλά νέα πράγματα. Εξάλλου, ήρθα από την Ισπανία στην Αγγλία για να παίξω ποδόσφαιρο και ασφαλώς, έπρεπε από την αρχή να μπω βιώνω εμπειρίες και να μαθαίνω απΆ όλες αυτές, προκειμένου να προσαρμοστώ πλήρως στην περιπέτεια που ξεκίνησε για μένα με τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην αρχή, όλα ήταν καινούρια. Το ποδόσφαιρο, η κουλτούρα, ο τρόπος ζωής… Έπρεπε επίσης να μάθω τους συμπαίκτες μου και πως θα παίζουμε αρμονικά όλοι μαζί. Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα» είπε ο νεαρός γκολκίπερ, για να σταθεί και στη στήριξη που απολαμβάνει τόσο στην ομάδα, όσο και από τους δικούς του ανθρώπους: «Η στήριξη που είχα με βοήθησε απίστευτα. Όλοι στην ομάδα με βοηθούσαν και εννοείται πως κι εγώ είχα την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μου και τις ικανότητές μου».