Ξεσπάθωσε ο Πιρς!

Ο Στιούαρτ Πιρς έσπασε τη σιωπή του! Λίγο καιρό μετά το φινάλε της θητείας του στον πάγκο της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, ο πρώην ομοσπονδιακός κόουτς κατηγόρησε τους Τσάμπερλεϊν και Τζόουνς για την απάθειά τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γκάρεθ Μπέιλ για τη βρετανική ολυμπιακή ομάδα.  



Ξεσπάθωσε ο Πιρς!

Η απογοητευτική παρουσία της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας στο Euro 2013 του φετινού καλοκαιριού, ουσιαστικά οδήγησε την FA στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Πιρς και να τον «σπρώξει» στην πόρτα της εξόδου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός κόουτς, αισθάνθηκε πως έφτασε η στιγμή να… ξεσπαθώσει και το έκανε!

«Αντίκρισα απάθεια σε ορισμένους παίκτες! Οι Τσάμπερλεϊν και Τζόουνς δεν ήθελαν να έρθουν στο Euro να παίξουν! Από τη στιγμή που έπαιξαν στην εθνική ομάδα των ανδρών, μετά δεν θέλησαν να γυρίσουν πίσω στην Ελπίδων! Καμία εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό και να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες μιας σημαντικής διοργάνωσης χωρίς τους σημαντικούς της παίκτες» είπε αρχικά ο Στιούαρτ Πιρς, που αναφέρθηκε και στο θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ, αναφορικά με την ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας, στους Αγώνες του 2012:

«Σχεδιάζαμε την ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχα μιλήσει περίπου εφτά μήνες πριν την έναρξή τους, με τον Γκάρεθ Μπέιλ! Μου είχε πει ότι θα ερχόταν κανονικά στην ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας, αλλά μια μέρα πριν την ανακοίνωση των παικτών, με πήρε και μου είπε ότι δεν μπορούσε να παίξει γιατί πονούσε η μέση του. Την ημέρα που παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι στους Αγώνες, ο Μπέιλ έπαιζε με την Τότεναμ σε ματς προετοιμασίας! Δεν ήταν ο μόνος που αρνήθηκε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού το ίδιο έκαναν κι άλλοι…».