Επίσημα στην Γουέστ Χαμ ο Πέτριτς!

Παίκτης της Γουέστ Χαμ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Μλάντεν Πέτριτς, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο το μεσημέρι της Τρίτης.



Επίσημα στην Γουέστ Χαμ ο Πέτριτς!

Ο τραυματισμός του Άντι Κάρολ ανάγκασε την διοίκηση της Γουέστ Χαμ να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός επιθετικού και το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς.

Ο 32χρονος Κροάτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βασιλεία, Ντόρτμουντ και Αμβούργο.

Για τον Πέτριτς είχε εκφράσει ενδιαφέρον και η Ρέντινγκ αλλά επί της ουσίας η Γουέστ Χαμ φαινόταν εξ αρχής ότι ήταν η ομάδα που περίμενε ο Κροάτης. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο παίκτης δήλωσε στο επίσημο σάιτ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω καλά το πρωτάθλημα αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στην ομάδα αυτή. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και ελπίζω ότι σύντομα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο μου γκολ».

Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Άλαρνταϊς ενώ θυμήθηκε την περυσινή ήττα της Φούλαμ στο γήπεδο αυτό, επισημαίνοντας ότι αποτελεί δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο.