Ουκρανία - Αγγλία (preview)

Ουκρανία και Αγγλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την πρώτη θέση του 8ου ομίλου, αφού με νίκη κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.



Ουκρανία - Αγγλία (preview)

Τα «τρία λιοντάρια» με νίκη κόντρα στους Ουκρανούς στο Κίεβο εξασφαλίζουν ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο τους και φυσικά την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σύνολο του Ρόι Χότζον βρίσκεται μαζί με το Μαυροβούνιο στην πρώτη θέση του ομίλου με 15 βαθμούς, την ώρα που η Ουκρανία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με έναν βαθμό λιγότερο.

Πριν από τέσσερις μέρες, οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 9-0 το Σαν Μαρίνο, ενώ η Αγγλία πραγματοποιώντας ουσιαστική εμφάνιση φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Μολδαβία.

Αγωνιστικά νέα:

Όπως στο παιχνίδι κόντρα στους Μολδαβούς, έτσι και σε αυτό με την Ουκρανία, ο Ρόι Χότζον δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνιελ Στάριτζ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όπως και του Ντάνι Γουέλμπεκ ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Ρίκι Λάμπερτ θα αποτελέσει και πάλι το βαρύ πυροβολικό των «τριών λιονταριών», έχοντας κάνει ήδη «σεφτέ» στο παιχνίδι με τη Μολδαβία πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Για τη γηπεδούχο Ουκρανία, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ φαίνεται πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πετύχει 15 και δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ουκρανία (4-4-2): Πιάτοφ - Κακερίντι, Σεβτσούκ, Φεντέτσκι, Ρακίτσκι - Τιμόστσουκ, Γιαρμολένκο, Κονοπλιάνκα, Εντμάρ - Σελέζνιοφ, Ντέβιτς

Αγγλία (4-3-3): Χαρτ - Γουόκερ, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Κόουλ - Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Γουίλσιρ - Γουόλκοτ, Λάμπερτ, Γουέλμπεκ