«Νεϊμάρ και Άλβες προσπάθησαν να με πείσουν να πάω στη Μπαρτσελόνα».

Στην αποκάλυψη ότι οι συμπαίκτες του στην εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες, προσπάθησαν να τον πείσουν να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, προέβη ο αμυντικός μέσος της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ.



«Νεϊμάρ και Άλβες προσπάθησαν να με πείσουν να πάω στη Μπαρτσελόνα».

Μετά την αποκάλυψη ότι απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του, ο Βραζιλιάνος άσος φρόντισε να ενημερώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο αναφορικά με την φερόμενη μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι συμπαίκτες του με την εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες προσπάθησαν αρκετές φορές να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα της «Μπάρτσα», ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη πάρει την τελική του απόφαση, που δεν ήταν άλλη από το να παραμείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Ήταν μία επίσημη πρόταση από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο αποφάσισα να μείνω στην Τσέλσι», επανέλαβε ο Λουίζ και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Μπαρτσελόνα είχε στείλει τον Νεϊμάρ και τον Άλβες να με πείσουν να υπογράψω στην ομάδα τους. Τους ξεκαθάρισα ωστόσο ότι θα μείνω στην Τσέλσι. Δεν ήταν απόφαση της Τσέλσι, δική μου ήταν».