H «γκάφα» του Κόλμαν

Μέσω Βιέννης έφτασε στα Σκόπια ο Κρις Κόλμαν, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή επειδή είχε χάσει το διαβατήριο του. 



H «γκάφα» του Κόλμαν

Μπορεί ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ να είναι το πρόσωπο της εβδομάδας, όμως στην εθνική Ουαλίας τα φώτα της δημοσιότητας «έκλεψε» ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας.

Ο Κόλμαν διαπίστωσε την απώλεια του διαβατηρίου του το βράδυ πριν την αναχώρηση και παρά το γεγονός ότι θα πήγαινε νωρίς το πρωί να εκδώσει νέο προκειμένου να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό παρά το γεγονός ότι η πτήση πραγματοποιήθηκε με 90 λεπτά καθυστέρηση.

Η εθνική Ουαλίας προπονήθηκε στο «Φιλίπ Αρένα» ενόψει του αποψινού αγώνα με τη ΠΓΔΜ υπό τις οδηγίες του Κιτ Σίμονς, ενώ ο Κόλμαν έφτασε στα Σκόπια αργά χθες.

Ο πρώην τεχνικός της Λάρισας πέταξε από το Λονδίνο στη Βιέννη και από εκεί πήρε άλλη πτήση για τα Σκόπια.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αισθανθεί ντροπιασμένος. Ο Κρις θα συμπεριφερθεί σα να μην συνέβη τίποτα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο θέμα. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε» δήλωσε ο Σίμονς.