Με συνταγή …ποδηλασίας οι Ελπίδες!

Τον τρόπο με τον οποίο ενισχύθηκε η ψυχολογία των μελών της εθνικής ομάδας ποδηλασίας της Βρετανίας, αναμένεται να ακολουθήσει ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Γκάρεθ Σάουθγκειτ. 



 Με συνταγή …ποδηλασίας οι Ελπίδες!

Το πνεύμα του νικητή θέλει να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ και αναμένεται να ακολουθήσει τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν στην ποδηλασία.  Ο νέος τεχνικός θεωρεί πως η ψυχολογική βοήθεια που προσφέρθηκε στους ποδηλάτες ήταν το κλειδί πίσω από τις επιτυχίες τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι όσο και στο Γύρο της Γαλλίας τα δυο τελευταία χρόνια.

Η εθνική ομάδα των Ελπίδων προέρχεται από μια αποτυχημένη παρουσία στο πρόσφατο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα,  στο οποίο τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με τρεις ήττες και μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της και ο Σάουθγκειτ θεωρεί απαραίτητο να βοηθηθούν ψυχολογικά οι παίκτες για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

«Κάθε αθλητής στον κόσμο έχει δυσκολία να διαχειριστεί τα λάθη ή την αμφισβήτηση. Όμως κοιτάξτε την εθνική ομάδα της ποδηλασίας, που έχει παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στη χώρα και τη δουλειά που έχουν κάνει. Η διαφορά είναι η ψυχική δύναμη και η ικανότητα να διαχειριστούν τα λάθη» τόνισε ο 43χρονος τεχνικός.