«Πόρτα» σε Γιουνάιτεντ για Σνάιντερ!

Κρούση στη Γαλατασαράι για την απόκτηση του επιθετικού της ομάδας, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, η οποία όμως αυτόματα απορρίφθηκε από τους Τούρκους, έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των «λιονταριών», Μπουλέντ Τουλούν.



«Πόρτα» σε Γιουνάιτεντ για Σνάιντερ!

Απ’ ότι φαίνεται, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρα από το δίδυμο Μπέινς-Φελαϊνί, τον Φάμπιο Κοεντράο και τον Άντερ Ερέρα, είχαν προγραμματίσει και την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Γαλατασαράι, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, για τον οποίο οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Το όνομα του Ολλανδού διεθνή ακούγεται εδώ και αρκετά χρόνια ως φημολογούμενος στόχος της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε τις τελευταίες μέρες, αφού όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατασαράι, Μπουλέντ Τουλούν, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν κρούση για την απόκτηση του Σνάιντερ, ωστόσο οι άνθρωποι της τούρκικης ομάδας δεν θέλησαν να μπουν καν σε συζητήσεις.

«Δεχθήκαμε κρούση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σνάιντερ πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν μπήκαμε καν σε συζητήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τουλούν.