«Αστείο να δέχεται τόση κριτική ο Χαρτ»

Αστείο χαρακτήρισε ο Τζέιμς Μίλνερ όλο αυτό που γίνεται με τον Τζο Χαρτ και την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι για τις εμφανίσεις του.  



«Αστείο να δέχεται τόση κριτική ο Χαρτ»

Ο διεθνής πορτιέρο δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Δέχτηκε έντονη κριτική μετά την ήττα (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι από την Κάρντιφ στη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και τις μέρες που ακολούθησαν, διάβασε πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του κάτω απ’ τα δοκάρια των «πολιτών» στο ματς με τη Χαλ.

Βέβαια, υπερασπίστηκε την εστία της Σίτι και στο παιχνίδι με τις «τίγρεις» και στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, την Τρίτη, έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Αυτό αντιλήφθηκε και ο Τζέιμς Μίλνερ, για να υψώσει ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη του, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και διεθνές.

«Είναι αστείο όλο αυτό… Ακόμα και σήμερα στην προπόνηση, πραγματικά ήταν ανίκητος! Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας! Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και είναι απολύτως λογικό, αλλά από τη στιγμή που έγινε βασικός στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, νομίζω ότι έχει δείξει απίστευτη συνέπεια στις καλές εμφανίσεις. Πέρυσι, αν δεν ήταν αυτός, θα είχαμε φάει εννέα γκολ από τη Ντόρτμουντ στην ισοπαλία (1-1) που πήραμε (σ.σ. με τη Σίτι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ)» είπε ο έμπειρος μέσος.