«Κανονιέρης» ο Εζίλ!

Η υπέρβαση έγινε! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας, μετακομίζοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο έναντι 42,5 εκατ. λιρών!   



«Κανονιέρης» ο Εζίλ!

Έστω και στην τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Αρσέν Βενγκέρ έβαλε το χέρι στην τσέπη ακούγοντας και τους οπαδούς που ζητούσαν ενίσχυση της ομάδας με ένα μεγάλο όνομα και πήρε τον Μεσούτ Εζίλ!

Ο Γερμανός διεθνής που το πρωί φαινόταν να έχει απορρίψει την Άρσεναλ, τελικά όχι μόνο τα είχε ήδη βρει με τους «κανονιέρηδες», αλλά προγραμματίστηκαν άμεσα και τα ιατρικά τεστ, τα οποία πέρασε στην πατρίδα του, έχοντας ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε μια μικρή διαφωνία όσον αφορά τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του, αλλά τέλος καλό, όλα καλά, με τον παίκτη να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον λονδρέζικο σύλλογο. 

«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έγινα καλύτερος και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Πήραμε τρεις τίτλους και ήμουν βασικός, όμως το μέλλον μου πλέον είναι στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ! Μόλις μίλησα με τον Αρσέν Βενγκέρ κατάλαβα πόσο με υπολογίζει και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη του συλλόγου και των οπαδών. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους» είχε δηλώσει ο Εζίλ λίγο πριν την ανακοίνωση, σε τηλεοπτικό σταθμό της Γερμανίας. 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μεσούτ Εζίλ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και το ‘χει αποδείξει τόσο σε συλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε για έναν παίκτη της Άρσεναλ. Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για να φέρουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Ο Μεσούτ είναι παίκτης τοπ επιπέδου», το σχόλιο του Αρσέν Βενγκέρ.