Κάρντιφ – Έβερτον (preview)

Μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο ενθουσιασμός… ξεχειλίζει στις τάξεις της Κάρντιφ που όμως δεν θέλει να «προσγειωθεί» απότομα στο παιχνίδι με την Έβερτον για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα ψάχνουν τα «ζαχαρωτά» έπειτα από δύο ισοπαλίες.  



Κάρντιφ – Έβερτον (preview)

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έγινε πριν από μια εβδομάδα στην Ουαλία, όπου η Κάρντιφ κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Σίτι και να πάρει τη νίκη με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Μάλκι Μακάι χρειάστηκε και την τύχη για να πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ της, αλλά ήταν άψογα στημένη όταν χρειάστηκε να αντέξει στην πίεση και να αμυνθεί μαζικά, ενώ έδειξε και τη σωστή αφοσίωση στην επίτευξη του στόχου. Αυτά τα στοιχεία, θα θέλει πάρα πολύ να τα ξαναδεί από τους ποδοσφαιριστές του και σήμερα ο Μακάι.

Στην Έβερτον, ακόμα ψάχνουν την πρώτη νίκη της σεζόν. Κι αν στην πρεμιέρα τη στερήθηκε λόγω του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για τη Νόριτς, το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ στη δεύτερη «στροφή» έληξε χωρίς τέρματα. Έχοντας απορρίψει ακόμα μια πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπάθησε εκ νέου να πάρει «πακέτο» τους Φελαϊνί και Μπέινς, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα φύγει χωρίς νίκη από την έδρα της Κάρντιφ.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των «bluebirds» αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα της ομάδας τους ποδοσφαιριστές που πήραν τη νίκη απέναντι στη Σίτι, έχοντας δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς μεσοβδόμαδα. Εκτός ο τραυματίας Κορνίλιους.

Φανέλα βασικού θα πάρουν και στα «ζαχαρωτά» οι Φελαϊνί και Μπέινς, ενώ οι Γκίμπσον και Αλκαράζ έμειναν εκτός.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κάρντιφ (4-4-1-1): Μάρσαλ – Κόνολι, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ – Μπέλαμι, Γκούναρσον, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ – Κι – Κάμπλ

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόλεμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Μπέινς – Όσμαν, Φελαϊνί – Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Πίεναρ - Γέλαβιτς