Καθυστερεί του Μπέιλ, λόγω Ντι Μαρία!

Η… πονηράδα του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δεν αρκείται στον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνει τις μεταγραφές για την ομάδα του, αλλά και στους χειρισμούς του, όταν αφορά παίκτη που κατευθύνεται σε αντίπαλο «στρατόπεδο», λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση! Διαβάστε και θα καταλάβετε…



Καθυστερεί του Μπέιλ, λόγω Ντι Μαρία!

Είναι… κοινό μυστικό πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός αστέρας, έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μερένχες» για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ. λίρες ετησίως (!) και περιμένει να ολοκληρωθεί το «deal» ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους.

Αυτό, είναι κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα και γι’ αυτό φρόντισε ο Ντάνιελ Λέβι!

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, θα καθυστερήσει τη μεταγραφή του Μπέιλ μέχρι να περάσει το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς»! Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται ότι θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «σπιρουνιών», δεν θέλει να γίνει αυτό πριν το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής!

Θεωρεί ότι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή για την Άρσεναλ θα υπάρξει ενθουσιασμός και θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και πριν από ένα τέτοιο λονδρέζικο ντέρμπι, απαγορεύεται σύμφωνα με τον Ντάνιελ Λέβι!