Χαμός στο Γιόβιλ – Μπέρμιγχαμ!(video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο «Huish Park», στην αναμέτρηση της Γιόβιλ με τη Μπέρμιγχαμ για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ! Οι γηπεδούχοι έστειλαν το ματς στην παράταση με γκολ που προήλθε από μη τήρηση fair-play, αλλά διόρθωσαν το λάθος στον εξτρά χρόνο, αφήνοντας τους «μπλε» να σκοράρουν ανενόχλητοι! 



Χαμός στο Γιόβιλ – Μπέρμιγχαμ!(video)

Η Μπέρμιγχαμ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στη συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα, το βράδυ της Τρίτης.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, σωριάζεται στο έδαφος έπειτα από δυνατή εναέρια κόντρα, ο Νταν Μπερν.

Ο πορτιέρο της Μπέρμιγχαμ, Κόλιν Ντόιλ απομάκρυνε τη μπάλα σε πλάγιο προκειμένου να σταματήσει το ματς και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μπερν, αλλά οι παίκτες της Γιόβιλ, χωρίς να τηρήσουν το fair-play, εκτέλεσαν το πλάγιο και πέτυχαν γκολ!

Μάλιστα, ακολούθησαν σκηνές… απείρου κάλλους, με τον σκόρερ, Μπάιρον Γουέμπστερ να πανηγυρίζει προκλητικά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να τσακώνονται σαν τα … κοκόρια!

Η τάξη, αποκαταστάθηκε στην παράταση. Εκεί, που οδήγησε το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Αφού, πρώτα, ο Λουκ Αϊλίνγκ έβαλε μπροστά της Γιόβιλ με καταπληκτικό αριστερό σουτ, οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να διορθώσουν το… λάθος τους. Έτσι, συνεννοήθηκαν ώστε να επιτρέψουν στη Μπέρμιγχαμ να σκοράρει και ο Λι Νόβακ, χωρίς να τον μαρκάρουν, έστειλε την αναμέτρηση στα πέναλτι με το τελικό 3-3.

Εκεί, την πρόκριση πήραν οι «μπλε», επικρατώντας 3-2…

Δείτε το βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα: