«Τεράστια πρόκληση και τεστ το Σούπερ Καπ»

Τεράστια πρόκληση για την Τσέλσι και μια πολύ καλή ευκαιρία να αντιληφθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο αν θα μπορεί η ομάδα του να ανταπεξέλθει στις συνθήκες αναμετρήσεων κόντρα σε κορυφαίες ομάδες είναι το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όπως τόνισε ο «special one» στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.   



«Τεράστια πρόκληση και τεστ το Σούπερ Καπ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πράγα, για το UEFA Σούπερ Καπ.

Όπως δήλωσε, ναι μεν το συγκεκριμένο τρόπαιο δεν έχει την αίγλη των τίτλων που κατακτά κάποια ομάδα έπειτα από… Μαραθώνιο αγώνων, αλλά και πάλι, έχει πρεστίζ.

 «Είναι ένα τρόπαιο. Προφανώς και δεν είναι τρόπαιο το οποίο το κατακτάς έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και πολλά ματς, αλλά είναι τίτλος ενός και μοναδικού παιχνιδιού. Έχει πρεστίζ και είναι ένα τρόπαιο που όλες οι ομάδες θέλουν στη συλλογή τους. Και το θέλουμε κι εμείς» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο και συνέχισε, σχολιάζοντας τη Μπάγερν Μονάχου:

«Αυτό που με εντυπωσίασε στη Μπάγερν Μονάχου, είναι το γεγονός πως για να φτάσεις στο τρεμπλ οφείλεις να επιδεικνύεις την ίδια αφοσίωση σε όλες τις διοργανώσεις, να έχεις φανταστικές ποδοσφαιρικές ικανότητες και να αποδίδεις συνεχώς ποδόσφαιρο ανωτάτου επιπέδου. Αυτό που έκανε η Μπάγερν ήταν καταπληκτικό και η δουλειά του κ. Χάινκες ήταν εξαιρετική. Για εμάς είναι τεράστια πρόκληση να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της περσινής σεζόν. Είναι κι ένα τεστ για να δούμε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε παιχνίδια κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Είναι τεστ και για την παρουσία μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…».