Νέα πρόταση για Φελαινί

Mόνο στον Μαρουάν Φελαινί στρέφει το ενδιαφέρον της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. 



Νέα πρόταση για Φελαινί

Πρόταση 20 εκ. λιρών είναι έτοιμη να καταθέσουν οι πρωταθλητές Αγγλίας για τον μέσο της Εβερτον Μαρουάν Φελαινί, ενώ φαίνεται πως δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του συμπαίκτη του, Λέιτον Μπεινς.

Τα «ζαχαρωτά» αντιμετώπισαν με εκνευρισμό στην προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» οι οποίοι πρόσφεραν 28 εκ. λίρες και δυο παίκτες ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Φελαινί και του Μπεινς.

Αν και ο Άγγλος αριστερός μπακ παρέμεινε σιωπηλός μετά την πρόταση της Γιουνάιτεντ, ο Βέλγος μέσος λέγεται πως ξεκαθάρισε στην Εβερτον προς επιθυμεί να μετακινηθεί στους πρωταθλητές Αγγλίας. 

Μάλιστα σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, παρά την αντίσταση που προβάλλει η Εβερτον ο Ρομπέρτο Μαρτίνες ήδη έχει βολιδοσκοπήσει τον Ιρλανδό μέσο της Γουίγκαν Τζειμς ΜακΚάρθι ως αντικαταστάτη του Φελαινί σε περίπτωση που έρθει νέα βελτιωμένη πρόταση από τη Γιουνάιτεντ.