Μόγιες: «Να αποδείξω ότι είμαι ο κατάλληλος»

Ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της «αποστολής» του και τις ειδικές συνθήκες μετά την απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ντέιβιντ Μόγιες, είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι ο κατάλληλος διάδοχος και αυτό τόνισε στο «Match Programme» του ντέρμπι με την Τσέλσι.   



Μόγιες: «Να αποδείξω ότι είμαι ο κατάλληλος»

Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη σχετική στήλη του «σχολίου του προπονητή», στο «Match Programme» της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Έτσι, λοιπόν, όσοι θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι με την Τσέλσι για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και εξασφάλισαν το ειδικό φυλλάδιο της αναμέτρησης, διάβασαν και το μήνυμα του Μόγιες.

«Βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα μόλις έξι – εφτά εβδομάδες και οι συμβουλές του Σερ Άλεξ με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω επίσης εντυπωσιαστεί από την οικογένεια Γκλέιζερ, τη δύναμη και το θάρρος που επιδεικνύουν στις αποφάσεις τους και το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για τον σύλλογο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σκοτσέζου κόουτς και πρόσθεσε:

«Όλοι θα ήθελαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελαν να το κάνουν σαν διάδοχοι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον».

Για το δύσκολο ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πιο δύσκολο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση», ενώ, καταλήγοντας, ανέφερε:

« Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την Έβερτον, αλλά το δέλεαρ της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ ισχυρό. Θα προσπαθήσω και οφείλω να δείξω στους ανθρώπους και τους οπαδούς του συλλόγου, ότι πήραν τη σωστή απόφαση και είμαι ο καταλληλότερος για την επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ».