Πάρντιου: «Θέλω παίκτη, αλλά… »

Μια μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά θα προσπαθήσει να πάρει η Νιούκαστλ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, έδειξε να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες επίτευξης της μεταγραφής, δηλώνοντας πως: «αν δεν έρθει κανείς, θα πορευτούμε ως έχουμε…». 



Πάρντιου: «Θέλω παίκτη, αλλά… »

 Η ήττα (4-0) και πολύ περισσότερο, η εμφάνιση της Νιούκαστλ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, έδειξαν ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση.

Το καλοκαίρι πέρασε με αρκετές… αναταραχές στο εσωτερικό του συλλόγου μετά την επιστροφή του Τζο Κινίαρ που ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή, ενώ η πρόσφατη προσπάθεια της Άρσεναλ να πάρει τον Γιοάν Καμπάιγ, αναστάτωσε τις «καρακάξες».

Ο μοναδικός που έχει αφιχθεί στο «St. James’ Park» είναι ο Λοΐκ Ρεμί και αυτός με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΚΠΡ.

«Θέλω να πάρω έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, αλλά ίσως και να μην τα καταφέρουμε. Στη ζωή δεν έρχονται όλα έτσι όπως τα θέλουμε και γι’ αυτό, αν τελικά δεν κάνουμε κάποια καλή μεταγραφή, θα πορευτούμε ως έχουμε…» είπε ο Άλαν Πάρντιου για το ρόστερ της ομάδας του.