Επιστρέφει για τα «ζαχαρωτά» η Γιουνάιτεντ

Στις μέρες που απομένουν για τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εντείνει την προσπάθεια απόκτησης των Μαρουάν Φελαϊνί και Λέιτον Μπέινς. Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», τις επόμενες θα φτάσει στα γραφεία της Έβερτον νέα, βελτιωμένη προσφορά για τους δύο ποδοσφαιριστές.



Επιστρέφει για τα «ζαχαρωτά» η Γιουνάιτεντ

Τα 28 εκατ. λίρες που πρόσφερε πριν από λίγες μέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα «ζαχαρωτά» για τους Φελαϊνί και Μπέινς, χαρακτηρίστηκαν… εξευτελιστικά. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, μάλιστα, θεώρησε… προσβολή, τόσο προς την ομάδα, όσο και προς την ποιότητα των δύο παικτών, το ποσό που διατέθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους».

Η… οργή της Έβερτον, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι βάζει «stop» στην επιθυμία του Ντέιβιντ Μόγιες να πάρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» τους Μαρουάν Φελαϊνί και Λέιτον Μπέινς.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror», τις επόμενες μέρες θα φτάσει στα γραφεία των «ζαχαρωτών», νέα, βελτιωμένη προσφορά για τους δύο άσους, που θα φτάνει στα 35 εκατ. λίρες.

Πιο συγκεκριμένα, τα 20 εκατομμύρια θα είναι για τον Φελαϊνί και τα 15 για τον Μπέινς.

Μόλις εφτά εκατομμύρια λίρες περισσότερα από την προηγούμενη πρόταση δεν είναι… τεράστια διαφορά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του εν λόγω βρετανικού Μέσου και τις σκέψεις των ανθρώπων της Έβερτον.