Απο αντίπαλοι, συνεργάτες

Για χρόνια ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ υπήρξαν αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους όμως τη φετινή χρονιά οι δυο τους είναι συνεργάτες ως σχολιαστές αγώνων στο Skysports και φαίνεται πως η συνεργασία ξεκίνησε ιδανικά. 



Απο αντίπαλοι, συνεργάτες

Κάτι παραπάνω από θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε το δίδυμο Νέβιλ-Κάραγκερ κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday Night Football, στην οποία ασχολούνται όχι μόνο με την αναμέτρηση της Δευτέρας, αλλά και με τις σημαντικότερες στιγμές της αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.  

Ο Γκαρι Νέβιλ από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Skysports άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για τις αναλύσεις και τα σχόλια του και στον ίδιο δρόμο φαίνεται να ακολουθεί και ο Τζέιμι Κάραγκερ.  Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ ξεκίνησε έχοντας περισσότερο ρόλο ακροατή την Κυριακή, αλλά μετείχε περισσότερο στην εκπομπή της Δευτέρας.  

Ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της χθεσινής βραδιάς ήταν στη φάση της αποβολής του Στιβεν Τέιλορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.  Οταν ο αμυντικός της Νιουκαστλ χτύπησε με το χέρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον Σέρχιο Αγουέρο διεκδικώντας μια μπαλιά, ο Νέβιλ σχολιάσε «ηλίθια…χαζή…(κόκκινη κάρτα)…απογοήτευσε τους συμπαίκτες του» . Για να συμπληρώσει ο Κάραγκερ : «Αν πρόκειται να δεχθείς κάρτα ή να αποβληθείς  τουλάχιστον να είναι για κάποιο τάκλιν!»