Έντονη ανησυχία για Τσάμπερλεϊν

Διάστημα που μπορεί να φτάσει έως και τους τρεις μήνες ενδεχομένως να περάσει μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν! Ο νεαρός εξτρέμ της Άρσεναλ τραυματίστηκε στην ήττα (3-1) της πρεμιέρας με την Άστον Βίλα στο «Έμιρεϊτς» και μετά το φινάλε του αγώνα, περπατούσε με πατερίτσες.   



Έντονη ανησυχία για Τσάμπερλεϊν

Ο 20χρονος άσος, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους «χωριάτες», στο εφιαλτικό ξεκίνημα της Άρσεναλ στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η διοίκηση της ομάδας επιβεβαίωσε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο, ωστόσο, επικρατεί έντονη ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ για την κατάσταση του ποδιού του ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός πως ακόμα και μετά το παιχνίδι πονούσε πάρα πολύ, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και χρειάστηκε πατερίτσες για να αποχωρήσει από το γήπεδο, είναι οι λόγοι που προκαλούν έντονο φόβο στον ίδιο τον παίκτη και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα με τη «Sunday Mirror», ο Τσάμπερλεϊν θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης και δεν αποκλείεται, αν τελικά έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου, να απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες!