Ρούνεϊ, αλλιώς… Λεβαντόφσκι

Την τελευταία και πιο αποφασιστική κίνησή της θα κάνει η Τσέλσι για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, εντός των επόμενων 48 ωρών! Πρόταση 40 εκατ. λιρών φέρονται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι «μπλε», που όμως, έχουν και… εναλλακτική. Το όνομα αυτής, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.   



Ρούνεϊ, αλλιώς… Λεβαντόφσκι

Με το σκεπτικό πως η τρίτη απόπειρα θα είναι και η… φαρμακερή, ετοιμάζουν στην Τσέλσι την τελευταία τους κίνηση στην υπόθεση της προσπάθειας απόκτησης του Γουέιν Ρούνεϊ.

Έπειτα από δύο απορρίψεις που εισέπραξαν οι Λονδρέζοι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι, θα επανέλθουν με προσφορά 40 εκατ. λιρών, προκειμένου να κάνουν τον Άγγλο επιθετικό δικό τους. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Sunday People», ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει ενημερώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο πως αν τα καταφέρει, ο Ρούνεϊ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές που θα φτάνουν τις 300.000 λίρες.

Βέβαια, στην Τσέλσι, ξέρουν ότι η επιμονή της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μη βάζει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, ίσως να αποδειχθεί καθοριστική και για τον λόγο αυτό, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχουν… σχεδόν έτοιμη την εναλλακτική.

Αυτή, ακούει στο όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η φημολογούμενη μετακίνησή του στη Μπάγερν Μονάχου «ναυάγησε», έμεινε στη Βεστφαλία, αλλά δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις συνθήκες στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας. Μάλιστα, σε πρόσφατη τοποθέτησή του είχε κάνει λόγο για «προδοσία» από τους διοικούντες τον σύλλογο, κατηγορώντας τους για αθέτηση υποσχέσεων.

Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο που έχει ξεκαθαρίσει ότι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί μονάχα για την απόκτηση ενός επιθετικού, προετοιμάζει το «μπαμ» για το φινάλε του Αυγούστου.