O Σουάρες... φέρνει Τζέκο ή Μίτσου

Για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τους Έντιν Τζέκο και Μίτσου, κάνουν λόγο πρωινά δημοσιεύματα. Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Λουίς Σουάρες, βλέπει τις εναλλακτικές λύσεις.



O Σουάρες... φέρνει Τζέκο ή Μίτσου

Παρά το γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» επανήλθαν με δεύτερη προσφορά στη Λίβερπουλ για τον Σουάρες, ύψους 40 εκ. λιρών, οι προσπάθειές του κατέληξαν στο κενό. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός σουπερστάρ δεν ήταν ο μοναδικός στόχος από το… πρώτο ράφι για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, αφού υπήρχαν προτάσεις τόσο για τον Ιγκουαίν που πήγε στη Νάπολι, όσο και για τον Γιόβετιτς που πήγε στη Σίτι.

Πλέον, με δύο εβδομάδες να μένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι άνθρωποι της Άρσεναλ αναμένεται να κάνουν επίσημη πρόταση στον Τζέκο της Σίτι και στο Μίτσου της Σουόνσι, χωρίς καμία από τις δύο περιπτώσεις να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα εύκολη και αυτό γιατί και οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τους προπονητές τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού, αφού ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των «κανονιέρηδων» με το Λουίς Γκουστάβο.

Επιμέλεια: Τάσος Ξενόπουλος