«Κοιτάζει» Βερτόνχεν η Μπαρτσελόνα!

Για τον Νταβίντ Λουίζ έφαγε «πόρτα» από την Τσέλσι. Για τον Ντάνιελ Άγκερ μια απ’ τα ίδια από την Λίβερπουλ. Γι’ αυτό η Μπαρτσελόνα «τσεκάρει» την εναλλακτική, τον Γιαν Βερτόνχεν της Τότεναμ!



«Κοιτάζει» Βερτόνχεν η Μπαρτσελόνα!

Όταν τρως συνεχόμενες «πόρτες» για κάποιους παίκτες, τότε επιβάλλεται να ψάξεις άλλου. Έτσι, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να αποκτήσει έναν εκ των Νταβίντ Λουίζ ή Ντάνιελ Άγκερ, «βλέπει» άλλες λύσεις. 

Σύμφωνα με βελγικά Μέσα, τα οποία αναπαράγονται από τα ισπανικά, αυτό το «αλλού», ονομάζεται Γιαν Βερτόνχεν.

Ο 26χρονος αμυντικός αποκτήθηκε πέρσι από την Τότεναμ, η οποία με τη σειρά της για την ώρα δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τα σενάρια. 

Αυτή την περίοδο, ο Βέλγος άσος αναρρώνει από ένα τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τον καθιστά αμφίβολο για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Το αν το «φλερτ» της Μπάρτσα με τον παίκτη ισχύει ή είναι απλώς σε φιλολογικό επίπεδο δεν το γνωρίζουμε, αλλά υπάρχουν φήμες που το προχωρούν αρκετά το θέμα και μιλάνε ακόμη και για επίσημη πρόταση των Καταλανών τις προσεχείς ημέρες.

Συν τοις άλλοις, ο Βερτόνχεν αγαπά ιδιαίτερα την Βαρκελώνη, καθώς την έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν και ίσως αυτό να είναι ακόμη ένα «στοιχείο» για πιθανό deal. 

Διαβάστε ακόμα:

«Έκλεισε» στην Τότεναμ ο Καπουέ