Ελπίζει ο Βερτόνχεν

Την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδια της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, εξέφρασε ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνχεν.



Ελπίζει ο Βερτόνχεν

Ο Βέλγος αμυντικός των Λονδρέζων υποφέρει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, τον οποίο αποκόμισε στο φιλικό ματς με τη Σάντερλαντ στις 24 Ιουλίου.

Έκτοτε έχει μείνει εκτός προετοιμασίας της ομάδας του Αντρέ Βίλας-Μπόας, με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου να εκφράζει τους φόβους του ότι μπορεί να χάσει και τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Ο ίδιος πάντως με σημερινές του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ιδανικά και ότι θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, την Κυριακή 18/8.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τον τραυματισμό μου και η πρόοδος που έχω κάνει είναι σημαντική. Ήδη έχω ξεκινήσει τρέξιμο. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι σε δέκα ημέρες και εκεί κοντά θα φτάνω στην επιστροφή μου. Βλέπω πάντα τα πράγματα αισιόδοξα και ελπίζω να είμαι σε θέση να αγωνιστώ» ήταν τα λόγια του Βερτόνχεν.