Ρέινα: «Για πάντα ευγνώμων στη Λίβερπουλ»

Να διευκρινίσει ότι ουδέποτε δήλωσε οργισμένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα είναι για πάντα ευγνώμων στον σύλλογο, έσπευσε ο Πέπε Ρέινα μετά τη μετακίνησή του στη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους».



Ρέινα: «Για πάντα ευγνώμων στη Λίβερπουλ»

Ο Ισπανός πορτιέρο, δεν… ρωτήθηκε για να πάει στη Νάπολι.

Έπειτα από τη συμφωνία της Λίβερπουλ με τους «παρτενοπέι», ο Ρέινα αποδέχθηκε το «deal», ετοίμασε τις βαλίτσες του και μετακόμισε στην Ιταλία.

Όπως ανέφερε, ναι μεν αισθάνθηκε μια πικρία για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά ουδέποτε εξοργίστηκε από τους χειρισμούς της ομάδας.

«Δεν είμαι οργισμένος! Το αντίθετο μάλιστα… Είμαι ευγνώμον προς τη Λίβερπουλ για όλα όσα μου έδωσε. Η αποχώρησή μου από την ομάδα, βέβαια, δεν ήταν αυτή που ήθελα, αλλά θα είμαι για πάντα ευγνώμων προς τον σύλλογο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αγαπάς μια ομάδα, δένεσαι μαζί της, αλλά όταν βιώνεις δύσκολες στιγμές, τότε αλλάζει και η αντιμετώπιση που λαμβάνεις. Είμαι περήφανος που συμπλήρωσα περίπου 400 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ και στην Αγγλία, πραγματικά κατάλαβα πως είναι να είσαι ποδοσφαιριστής» διευκρίνισε ο έμπειρος πορτιέρο.