Μειώνουν το δάνειο για το «Ricoh Arena»

Η Arena Coventry Limited, που έχει στην κατοχή της το «Ricoh Arena», πρότεινε μείωση του επιτοκίου στην Κόβεντρι όσον αφορά τον δανεισμό του γηπέδου, προκειμένου να πείσει την ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην έδρα της και να μην μετακομίσει στο «Sixfields».



Μειώνουν το δάνειο για το «Ricoh Arena»

Η Κόβεντρι, πήρε την απόφαση να αναζητήσει νέα «στέγη» για τα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης τριετίας και η Νορθάμπτον, συμφώνησε να τη φιλοξενήσει στο «Sixfields».

Οι οπαδοί των «Sky Blues» αντιδρούν και διαδηλώνουν για την επιλογή της διοίκησης, αφού θα χρειαστεί να διανύουν κάθε φορά 55 χιλιόμετρα μακριά από το «Ricoh Arena».

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του γηπέδου της Κόβεντρι, Arena Coventry Limited, παρά τη διαμάχη με τους ανθρώπους του συλλόγου για το δάνειο, ζητούν την επιστροφή της ομάδας στην έδρα της.

Με στόχο αυτό, λοιπόν, πρότειναν τη μείωση του επιτοκίου για τον δανεισμό του γηπέδου. Μέχρι πρότινος, οι ιδιοκτήτες του «Ricoh Arena» αξίωναν 1 εκατ. λίρες το χρόνο από την Κόβεντρι, αλλά πλέον, θα ζητούν από 150.000 μέχρι 400.000 λίρες, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο σύλλογος.