Φόρεσε την εμφάνιση τελικά ο Σισέ

Φορώντας τη φανέλα με το λογότυπο του χορηγού που αποτέλεσε θέμα αντιπαράθεσης, ο  Παπίς Σισέ επέστρεψε στην εντεκάδα της Νιουκάστλ σκοράροντας μάλιστα στο φιλικό κόντρα στη Σεντ Μίρεν. 



Φόρεσε την εμφάνιση τελικά ο Σισέ

Η συμφωνία της Νιουκάστλ με την εταιρεία παροχής δανείων, Wonga, είχε προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις του συλλόγου με τους μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι τόνισαν πως δεν μπορούν να φορέσουν τη νέα φανέλα καθώς η θρησκεία τους απαγορεύει να δανείζουν και να δανείζονται χρήματα με σκοπό το κέρδος.

Ο Παπίς Σισέ που είχε βρεθεί να προπονείται μόνος του πριν μερικές εβδομάδες λόγω της άρνησης να φορέσει την εμφάνιση με το νέο χορηγό, επέστρεψε για πρώτη φορά στην εντεκάδα και μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα.  Ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στη νίκη 2-0 της Νιουκάστλ επι της Σεντ Μίρεν.

Όπως τόνισε ο Σενεγαλέζος  άσος πριν δεχθεί να φορέσει τη νέα φανέλα συμβουλεύτηκε τόσο την οικογένεια του όσο και Ισλαμιστές δασκάλους . Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο διάστημα είχε δημοσιευθεί και φωτογραφία του που τον έδειχνε να παίζει χαρτιά σε καζίνο, παρά το γεγονός ότι ο τζόγος απαγορεύεται στους Μουσουλμάνους