«Όχι» σε 98,5 εκατ. για Μπέιλ!

Η Τότεναμ έκλεισε για ακόμα μια φορά την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά το θέμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γκάρεθ Μπέιλ! Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, τα «σπιρούνια» απέρριψαν νέα πρόταση των Μαδριλένων, που έφτανε στα 98,5 εκατ. ευρώ! 



«Όχι» σε 98,5 εκατ. για Μπέιλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει όλη την καλή διάθεση να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως η Τότεναμ από την πλευρά της, κοιτάζει το αγωνιστικό της συμφέρον και όχι αυτό των ταμείων της.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «Sport», ο λονδρέζικος σύλλογος απέρριψε νέα πρόταση της «βασίλισσας», που αυτή τη φορά πρόσφερε 98,5 εκατ. ευρώ! Το ποσό αυτό, ξεπερνάει και τα 96 εκατομμύρια, με τα οποία πήγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη το 2009!

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο Λονδίνο και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Η «βασίλισσα» περιμένει στη γωνία και δεν πτοείται από τις συνεχείς «χυλόπιτες», αλλά ο Ουαλός αστέρας των «σπιρουνιών» ξέρει πως δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει το φετινό καλοκαίρι…