«Σκάει» 40 εκατ. για Σουάρες!

Η Άρσεναλ θέλει τον Λουίς Σουάρες και το δείχνει με κάθε τρόπο. Στην προκειμένη, όμως, το κάνει με την κατάθεση νέας πρότασης στη Λίβερπουλ, ύψους 40 εκατ. λιρών!



«Σκάει» 40 εκατ. για Σουάρες!

Ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του Λουίς Σουάρες για να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας του αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο έπειτα από… αρκετά χρόνια.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που βρίσκεται στη Μελβούρνη, έχοντας ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, περιμένει ακόμα προτάσεις για να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαίντ. Το απόγευμα της Τρίτης, η Άρσεναλ κατάθεσε επίσημη προσφορά στους «κόκκινους», έπειτα από την αρνητική απάντηση που εισέπραξε στην αρχική πρόταση των 30 εκατ. λιρών.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο λονδρέζικος σύλλογος προσφέρει τώρα 40 εκατομμύρια στη Λίβερπουλ, ποσό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμφωνία.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως γίνεται λόγος για προσφορά που ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει 35 εκατ. λίρες και αρκετά μπόνους, που ενδεχομένως να αυξήσουν αυτό το ποσό, ξεπερνώντας ακόμα και τα 40 εκατομμύρια!