Μίλνερ: «Όπως η Μάλαγα»!

Ευχής έργον θα ήταν για τη Μάντσεστερ Σίτι αν μπορούσε να αντιγράψει το μοντέλο της Μάλαγα και με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε ο Τζέιμς Μίλνερ.



Μίλνερ: «Όπως η Μάλαγα»!

Ο Άγγλος μέσος των «πολιτών» αποκάλυψε πως ο Χιλιανός κόουτς της ομάδας δίνει έμφαση και δουλεύει πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, πράγμα που πέρυσι, βοήθησε τη Μάλαγα να πραγματοποιήσει αξιοζήλευτη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Ο κ. Πελεγκρίνι δίνει πολλή έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε στις προπονητικές του μεθόδους και σε όσα μας ζητάει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Θα χρειαστεί χρόνος για να αφομοιώσουμε σε απόλυτο βαθμό τις οδηγίες του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζουμε, αλλά όταν γίνει αυτό, όλα θα πάνε καλά. Έχουμε δει και σε βίντεο τον τρόπο που αμύνονταν οι πρώην ομάδες του και κυρίως η Μάλαγα, με την οποία κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίλνερ.