Κρατάει Νταμιάο η Ιντερνασιονάλ

Ούτε Τότεναμ, ούτε Νάπολι. Προς το παρόν, ο Λεάντρο Νταμιάο φαίνεται ότι θα παραμείνει στην Ιντερνασιονάλ και θα αναβάλει τουλάχιστον για το επόμενο καλοκαίρι, τη μετακίνησή του στην Ευρώπη.



Κρατάει Νταμιάο η Ιντερνασιονάλ

Όσο κι αν τον ήθελε φέτος ο Αντρέ Βίλας - Μπόας και έκανε προσπάθεια ώστε να τον πάρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», φαίνεται ότι δεν θα τα καταφέρει. Το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι, ο πρόεδρος της οποίας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, είχε αποκαλύψει ότι υπήρξαν επαφές με τον παίκτη.

Από πλευράς Ιντερνασιονάλ, θεωρούν ότι αν κρατήσουν τον Βραζιλιάνο στράικερ και αυτός παίξει και στο Μουντιάλ του 2014, θα μπορούν να «τσιμπήσουν» την τιμή του και να επωφεληθούν στο έπακρο οικονομικά.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν τον Νταμιάο. Αφού καταφέραμε να κρατήσουμε μαζί μας τον Νιλμάρ, απορρίπτοντας μια καλή πρόταση που έφτασε στα χέρια μας, τότε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Νταμιάο. Θα ήταν χαζό να τον παραχωρήσουμε φέτος. Μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, να παίξει και στο Μουντιάλ του 2014 και να ανέβει η τιμή του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ιντερνασιονάλ, Λουίς Σέζαρ Σούτο ντε Μόουρα.