Με Σουάρες η «κόκκινη» περιοδεία

Το όνομα του Λουίς Σουάρες βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχει ο Μπρένταν Ρότζερς στη διάθεσή του κατά την περιοδεία της Λίβερπουλ σε Ασία και Αυστραλία. «Μέσα» και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.



Με Σουάρες η «κόκκινη» περιοδεία

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Λουίς Σουάρες καλά κρατεί.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που ακόμα… περιμένει προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για να αποχωρήσει από την Αγγλία και τη Λίβερπουλ, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς για την περιοδεία των «κόκκινων» σε Ασία και Αυστραλία.

Όσο κι αν θέλει να ρίξει τους τίτλους τέλους της θητείας του στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, έχει δηλώσει πως θα επιδείξει τον επαγγελματισμό του και θα βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, αν μέχρι την ημέρα που αναχωρήσει η ομάδα για την Ασία, δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Παρόντες στην προετοιμασία των «κόκκινων» θα είναι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λουίς Αλμπέρτο, Ιάγο Άσπας, Κόλο Τουρέ και Σιμόν Μινιολέ, όπως επίσης και ο αρχηγός, Στίβεν Τζέραρντ που τη Δευτέρα έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο.