«Να πείσουμε τον Σουάρες να μείνει»!

Προσπάθεια ώστε να καταλάβει ο Λουίς Σουάρες ότι βρίσκεται σε έναν σύλλογο που μπορεί να του προσφέρει πολλά και να πετύχει όλους τους στόχους του, καταβάλλουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίαν Ερ!   



«Να πείσουμε τον Σουάρες να μείνει»!

Οι πρόσφατες «σκληρές» δηλώσεις του Ουρουγουανού άσου που τόνισε ότι «είναι δύσκολο να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας πως δεν θα πάρεις τον τίτλο» φαίνεται ότι δεν ενόχλησαν και τόσο πολύ τους διοικούντες τη Λίβερπουλ.

Κάθε άλλο μάλιστα! Μέσω του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Ίαν Ερ, έγινε γνωστό πως μαζί με τον Μπρένταν Ρότζερς που μιλάει σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον Σουάρες, επαφές μαζί του έχουν και οι άνθρωποι της ομάδας. Και όχι απλές επαφές, αλλά τέτοιες με σκοπό να τον πείσουν να συνεχίσει στο «¶νφιλντ»!

«Είναι ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής! Τον άκουσα που είπε για την επιθυμία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει τίτλους. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί του και να τον πείσουμε ότι βρίσκεται στον σωστό σύλλογο. Εδώ που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του» είπε ο Ερ, που όμως, έδειξε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο:

«Για κάθε θέση μέσα στο γήπεδο, έχουν άποψη για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν αλλά και για την τιμή τους, σε περίπτωση που φύγει κάποιος από την ομάδα και κληθούμε να καλύψουμε το κενό του. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο. Απλά κάνουμε τον προγραμματισμό μας και είμαστε προνοητικοί».