Μπέκαμ: «Εύχομαι να μείνει ο Ρούνεϊ»

Με την ιδιότητα του οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάει πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος σούπερ σταρ, αναφέρθηκε στο θέμα του Γουέιν Ρούνεϊ και εξέφρασε την ελπίδα του για την παραμονή του 26χρονου επιθετικού στο «Ολντ Τράφορντ» και την επόμενη σεζόν.   



Μπέκαμ: «Εύχομαι να μείνει ο Ρούνεϊ»

Ο «Μπεκς», έχοντας αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, θα έχει το χρόνο να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βρίσκεται στα επίσημα του «Ολντ Τράφορντ» σε κάθε εντός έδρας ματς.

Μέσα στο γήπεδο, πάντως, θέλει να βλέπει και τον Γουέιν Ρούνεϊ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άγγλος φορ στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

«Εύχομαι κι ελπίζω να μείνει ο Γουέιν στην ομάδα. Σαν ένθερμος οπαδός της Γιουνάιτεντ θέλω να βλέπω στην ομάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και ο Γουέιν είναι ένας από αυτούς. Βέβαια, είναι δική του απόφαση και αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο, ωστόσο, εγώ θα συνεχίσω να ελπίζω πως θα συνεχίσει στον σύλλογο» ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.