«Δύσκολο να παίζεις στην Πρέμιερ, χωρίς να παίρνεις τον τίτλο»!

Θέμα φιλοδοξιών και προσωπικών στόχων φαίνεται πως είναι η απόφαση του Λουίς Σουάρες να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός υποστήριξε ότι συνεχίζει να υποφέρει στην Αγγλία, αφού «είναι δύσκολο να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ και να ξέρεις ότι ποτέ δεν πρόκειται να κατακτήσεις τον τίτλο»!   



«Δύσκολο να παίζεις στην Πρέμιερ, χωρίς να παίρνεις τον τίτλο»!

Λόγια που ενδεχομένως θα στρέψουν πλέον και τους οπαδούς της Λίβερπουλ εναντίον του, είπε ο Λουίς Σουάρες.

Ο διεθνής φορ που περιμένει ακόμα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, έχοντας αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος, το οποίο θα είναι μακριά από την Αγγλία.

«Αν έρθουν προτάσεις από ομάδες που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ, εννοείται ότι θα τις εξετάσω πολύ προσεκτικά. Έχουν υπάρξει κρούσεις από ομάδες, αλλά αφήνω τον ατζέντη μου να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά και συνέχισε, εξηγώντας πως:

«Στόχος μου είναι πάντα να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό άφησα τον Άγιαξ για να έρθω στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, αυτή η ομάδα παλεύει για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όταν δεν τα καταφέρνει, τότε δεν είναι καλό για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει σε αυτό τον σύλλογο. Έχω υποφέρει… Είναι δύσκολο να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ και να ξέρεις ότι ποτέ δεν θα πάρεις τον τίτλο»!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τους εκπροσώπους του Τύπου: «Συν τοις άλλοις, ο αγγλικός Τύπος δεν με καταλαβαίνει. Δεν με σέβεται. Τα περιστατικά με τους Εβρά και Ιβάνοβιτς ήταν καθοριστικά για το μέλλον μου στην Αγγλία».