«Προχωράμε με σεβασμό στην ιστορία και τους οπαδούς»

Ο Σαχίν Καν παρουσιάστηκε κι επίσημα με την ιδιότητα του νέου ιδιοκτήτη της Φούλαμ και μάλιστα, είχε στο πλευρό του τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της ομάδας, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Το νέο αφεντικό των «cottagers», υποστήριξε πως θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και τους οπαδούς.   



«Προχωράμε με σεβασμό στην ιστορία και τους οπαδούς»

Η Φούλαμ, γύρισε οριστικά σελίδα στην ιστορία της, με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Σαχίντ Καν. Ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, παρουσιάστηκε επίσημα στο «Craven Cottage» το μεσημέρι του Σαββάτου, παραλαμβάνοντας και τυπικά τη σκυτάλη από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

Ο τελευταίος, αποχώρησε από το ιδιοκτησιακό καθεστώς έπειτα από 16 χρόνια .

Ο Σαχίντ Καν, έδειξε απόλυτα σοβαρός μιλώντας το πλάνο βάσει του οποίου θα πορευτεί η Φούλαμ με τον ίδιο στην ιδιοκτησία της και κατέστησε σαφές πως οι οπαδοί θα έχουν λόγο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται

«Ο Μοχάμεντ έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Πραγματικά, έσωσε τη Φούλαμ. Την αναγέννησε. Έχει όραμα για τον σύλλογο και το μοιράστηκε μαζί μου. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να σεβαστώ την ιστορία του συλλόγου, να ακούσω τους οπαδούς πριν αποφασίσω για οτιδήποτε και να προχωρήσουμε με ένα βιώσιμο πλάνο για το μέλλον. Η αγορά της Φούλαμ, είναι κάτι το οποίο θα θυμάμαι για πάντα. Είναι κάτι καταπληκτικό» δήλωσε ο Καν.