«Δεν μας πτοούν οι απειλές»

Καμία υποχώρηση δεν κάνει η Νορθάμπτον στο θέμα της φιλοξενίας της Κόβεντρι στο «Sixfields», παρά το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες του γηπέδου των «Sky Blues» απειλούν να κινηθούν νομικά ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδό της.   



«Δεν μας πτοούν οι απειλές»

Η Κόβεντρι, πήρε την απόφαση να αναζητήσει νέα «στέγη» για τα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης τριετίας και η Νορθάμπτον, συμφώνησε να τη φιλοξενήσει στο «Sixfields».

Οι οπαδοί των «Sky Blues» αντιδρούν και διαδηλώνουν για την επιλογή της διοίκησης, αφού θα χρειαστεί να διανύουν κάθε φορά 55 χιλιόμετρα μακριά από το «Ricoh Arena».

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του γηπέδου της Κόβεντρι, Arena Coventry Limited, παρά τη διαμάχη με τους ανθρώπους του συλλόγου για το δάνειο, ζητούν την επιστροφή της ομάδας στην έδρα της.

Μάλιστα, απείλησαν να κινηθούν νομικά κατά της Νορθάμπτον, που όμως, με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως: «παρά την έγκριση που έδωσε και η Football League για τη μετακόμιση της Κόβεντρι, οι ιδιοκτήτες του γηπέδου της ομάδας απείλησαν να κινηθούν νομικά. Αυτές οι απειλές, όμως, δεν μας πτοούν και φυσικά, μόνο καλό δεν κάνουν στο ποδόσφαιρο».