Μπόατενγκ: «Με βοήθησε ο Θεός»!

Ανακουφισμένος που κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, τονίζοντας πως τον βοήθησε ο Θεός να φορέσει τελικά τη φανέλα της Φούλαμ.   



Μπόατενγκ: «Με βοήθησε ο Θεός»!

Ο 30χρονος φορ που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τη Ντίνπρο προκειμένου να μείνει ελεύθερος, μετακόμισε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Φούλαμ και το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Στο αγγλικό πρωτάθλημα βρίσκονται ορισμένοι από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές. Έχω παίξει και στην Ισπανία, όπου το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό και πολύ ανταγωνιστικό, αλλά πάντα ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Φούλαμ» είπε αρχικά ο Μπόατενγκ, που εξέφρασε και την ανακούφισή του για το γεγονός πως κατάφερε επιτέλους να πάρει μεταγραφή στους «cottagers» έπειτα από τρεις προσπάθειες της ομάδας:

«Αισθάνομαι υπέροχα στο Λονδίνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα, όλοι οι άνθρωποι της Φούλαμ είναι καταπληκτικοί και με έχουν βοηθήσει πολύ. Αισθάνομαι τεράστια ανακούφιση που επιτέλους βρίσκομαι στην ομάδα γιατί είναι η τρίτη φορά που ενδιαφέρθηκε για μένα και τελικά ήρθα εδώ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Με βοήθησε ο  Θεός».