«Δεν υπάρχουν προτάσεις, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν»

Ο Λουίς Σουάρες, σε αντίθεση με τα σενάρια περί επίσημης κρούσης της Άρσεναλ, δήλωσε πως ακόμα δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από καμία ομάδα. Ωστόσο, αναμένει στο ακουστικό του, αφού τόνισε πως «ένα τηλεφώνημα μπορεί να τα αλλάξει όλα».   



«Δεν υπάρχουν προτάσεις, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κόκκινων», μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Όπως ανέφερε, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και αφήνει τη Λίβερπουλ και τον ατζέντη του να… κάνουν όλη τη δουλειά. Βέβαια, ξέρει πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οφείλει στις 21 του μηνός να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κόκκινων», αλλά παραμένει αισιόδοξος και τονίζει ότι: «ένα τηλεφώνημα μπορεί να τα αλλάξει όλα».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη κρούση, σε αντίθεση με όσα κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα περί προσπάθειας της Άρσεναλ να τον κάνει δικό της.

«Η Λίβερπουλ ξέρει τι θέλω και τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από καμία ομάδα. Ο ατζέντης μου, επίσης ξέρει τι θέλω και συνεχίζει να ψάχνει… Εγώ, απλά παραμένω ήρεμος και ξεκουράζομαι αυτές τις μέρες» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σουάρες, που πρόσθεσε:

«Ένα τηλεφώνημα μπορεί να τα αλλάξει όλα… Εγώ, στις 21 Ιουλίου οφείλω να δώσω το “παρών” στην προετοιμασία της ομάδας, για το φιλικό με τη Βίκτορι Μελβούρνης. Με κολακεύει πάντως το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Άρσεναλ και η Τσέλσι, άσχετα αν όλα είναι απλά φήμες».