Ρίο: «Πουθενά καλύτερα για Ρούνεϊ»

Την άποψή του πως ο Γουέιν Ρούνεϊ πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ» για να κερδίσει κι άλλους τίτλους, εξέφρασε ο Ρίο Φέρντιναντ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «γελοίο» τον Κριστιάνο Ρονάλντο!



Ρίο: «Πουθενά καλύτερα για Ρούνεϊ»

Ο Ρούνεϊ αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, παρά το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μόγιες έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν πωλείται, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται, σύμφωνα με τα βρετανικά, αλλά και άλλων χωρών, Μέσα είναι πολλοί και ο καθένας είναι έτοιμος να καταθέσει μια μοναδική προσφορά για τον Άγγλο στράικερ.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε η… παλιοσειρά, Ρίο Φέρντιναντ, λέγοντας πως ο 27χρονος στράικερ πρέπει να παραμείνει «κόκκινος διάβολος», αφού η ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για επιτυχίες και μπορεί να τον βοηθήσει να προσθέσει κι άλλα τρόπαια στο… σαλόνι του σπιτιού του.

«Νομίζω πως όταν κάποιος είναι σε έναν σύλλογο πολύ καιρό, όπως ο Γουέιν, καταλαβαίνει πιο εύκολα τα δρώμενά του. Είναι αρκετά μεγάλος και αρκετά ώριμος για να φτιάξει τα πράγματα στο κεφάλι του. Είμαι σίγουρος πως με την πάροδο του χρόνου θα πει αυτά που αισθάνεται. Δεν βλέπω που θα μπορούσε να πάει και να είναι καλύτερα από ‘δω» ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής και πρόσθεσε:

«Για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν γελοίος ως ποδοσφαιριστής ατομικά, αλλά κέρδισε πολλά τρόπαια με τη Γιουνάιτεντ. Όταν έφυγε τι έκανε; Αυτός είναι ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να πάει στη Ρεάλ. Ήταν το όνειρό του, οπότε το σέβομαι. Αλλά βλέπω τα πράγματα σφαιρικά. Εγώ θέλω να κερδίζω τρόπαια. Γιατί να φύγω; Είχα προτάσεις από πολλούς συλλόγους, αλλά ποτέ δεν θέλησα να πάω σε κανέναν από αυτούς».