Προβλημάτων συνέχεια για Γκασκόιν

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια ο Πολ Γκασκόιν ο οποίος σε κατάσταση μέθης κατέρρευσε έξω από ξενοδοχείο στο Λονδίνο. 



Προβλημάτων συνέχεια για Γκασκόιν

Πολύ μεθυσμένο και πολύ άρρωστο χαρακτήρισαν τον Πόλ Γκασκόιν όσοι τον είδαν χθες το βράδυ να σωριάζεται στο πεζοδρόμιο και να παραμένει εκεί κρατώντας αγκαλιά ένα στύλο  στο έξω απο ξενοδοχείο στο Euston.  Οπως αναφέρουν κάποια ρεπορταζ, ο πρώην άσος ζητούσε κλαίγοντας να του προσφέρουν αλκοολ και να τον πάνε στην πρώην σύζυγο του.

Πριν απο σχεδόν ένα μήνα ο «Γκάζα» είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο και για το λόγο αυτό κυκλοφορούσε με πατερίτσες, οι οποίες δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν όρθιο. «Μπαινόβγαινε στο ξενοδοχείο μέχρι που κάποια στιγμή κατέρρευσε. Ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ημιλιπόθυμος φορώντας τα ίδια ρούχα που είχε το σαββατοκύριακο» ανέφερε κάποιος μάρτυρας και συμπλήρωσε : «Στις τσέπες του είχε δυο μπουκάλια τζιν, το ένα εκ των οποίων ήταν άδειο. Ηταν απαίσιο και συνάμα σοκαριστικό να τον βλέπεις σε αυτή την κατάσταση»

Το Σάββατο  ο Γκασκόιν είχε συλληφθεί από την αστυνομία για επεισόδιο που προκάλεσε στην πρώην σύζυγο του Σέριλ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Στίβενετζ. Για την πράξη του αυτή ο Γκάζα ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας συντετριμμένος, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε «χτυπήσει» ένα τατουάζ με το όνομα της.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια από τους φίλους του  Γκασκόιν μέσω του twitter. «Μόλις είδα μια από τις πιο θλιβερές εικόνες, ένα πολύ μεθυσμένο Γκάζα. Αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του ή με τους φίλους του σε παρακαλώ κάντο, χρειάζεται ακόμη βοήθεια» έγραψε κάποιος στον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.