Μόγιες: «Πάντα μας ενδιαφέρουν οι σπουδαίοι παίκτες»

Χωρίς να αναφέρει ονόματα ή να δώσει κάποια είδηση, αλλά στέλνοντας σαφές μήνυμα για την σημαντική ενίσχυση του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της επόμενης σεζόν, σχολίασε ο Ντέιβιντ Μόγιες τα δημοσιεύματα περί απόκτησης του Τιάγκο Αλκάνταρα.   



Μόγιες: «Πάντα μας ενδιαφέρουν οι σπουδαίοι παίκτες»

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport», η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή από τη Μπαρτσελόνα στους «κόκκινους διαβόλους» θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Το καταλανικό Μέσο, τόνιζε μάλιστα πως ο 22χρονος μέσος θα μετακόμιζε στο «Ολντ Τράφορντ» έναντι 17 εκατ. λιρών - ποσό που καλύπτει τη ρήτρα του - ενώ θα υπέγραφε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, τοποθετήθηκε επί του θέματος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά φρόντισε να… μη δώσει είδηση.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το ρόστερ της ομάδας μας θα ενισχυθεί σημαντικά μέσα στο καλοκαίρι. Εννοείται ότι όλοι οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές μας απασχολούν, αλλά μερικά πράγματα είναι για να μένουν στα γραφεία του συλλόγου και στις συζητήσεις μου με τη διοίκηση» ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου κόουτς.