Ελπίζει για Μχιταριάν η Λίβερπουλ!

Ψευδή ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη  Μπορούσια Ντόρτμουντ για την μετακίνηση του Χενρίκ Μχιταριάν στους Βεστφαλούς, πράγμα που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της Λίβερπουλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!   



Ελπίζει για Μχιταριάν η Λίβερπουλ!

Το βράδυ της Παρασκευής, κυκλοφόρησε έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία , η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε ακούσει το «ναι» από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Χενρίκ Μχιταριάν και απέμεναν οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η εν λόγω φήμη, μάλιστα, ανέφερε πως η Λίβερπουλ ήταν ενήμερη για το «deal» με τους Βεστφαλούς, ώστε να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής! Παρ’ όλα αυτά, στο θέμα δόθηκε άλλη τροπή έπειτα από τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Παλκίν.

Αυτός, διέψευσε τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Ντόρτμουντ και τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ναι μεν η γερμανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 25 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία, αφού ζητάμε τουλάχιστον 30 εκατομμύρια για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Λίβερπουλ ελπίζει ακόμα και συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του Αρμένιου μέσου!