Μείον τρεις στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να απουσιάσουν από την καλοκαιρινή προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Άσλεϊ Γιάνγκ, Νάνι και Κρις Σμόλινγκ! Οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας για τους τραυματισμούς που είχαν υποστεί την περσινή σεζόν και δεν είναι ακόμα έτοιμοι να προπονηθούν.



Μείον τρεις στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ!

Το γεγονός πως οι προαναφερθέντες δεν έχουν καταφέρει να πατήσουν γήπεδο και να δοκιμάσουν να τρέξουν, τους αναγκάζει αυτή τη στιγμή να μείνουν στο Μάντσεστερ και να μην ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, μέχρι την επόμενη Τετάρτη, όταν η Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη, οι Γιάνγκ, Νάνι και Σμόλινγκ θα επανεξεταστούν, για να μάθει οριστικά ο Ντέιβιντ Μόγιες αν θα τους συμπεριλάβει στην πτήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουίλφριντ Ζαχά θα ενσωματωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την προσεχή Δευτέρα, έπειτα από τη συμμετοχή του στο Euro 2013 U-21 του Ισραήλ,  ο Σίντζι Καγκάβα θα ξεκινήσει προετοιμασία από την 21η Ιουλίου, ενώ ο Ερνάντες θα χάσει όλη την προετοιμασία.