Τα «πρωτάκια» Γκίγκς και Νέβιλ

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που και οι δυο ως πιτσιρικάδες έφταναν για να αγωνιστούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για πρώτη φορά χθες ο Ραιαν Γκιγκς και ο Φιλ Νέβιλ βρέθηκαν στο Κάρινγκτον έχοντας νέους ρόλους. 



Τα «πρωτάκια» Γκίγκς και Νέβιλ

Την πρώτη τους μέρα σε νέο ρόλο έζησαν χθες ο Ραιαν Γκιγκς και ο Φιλ Νέβιλ, με τον πρώτο ωστόσο να διατηρεί ακόμη τον αγωνιστικό του χαρακτήρα.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, o Νεβιλ έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο λίγο μετά τις 10 κρατώντας στα χέρια του τους κώνους προκειμένου να τους τοποθετήσει στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Αν για κάποιον η δουλειά αυτή φαίνεται υποτιμητική, για το Νέβιλ δεν υπήρξε πρόβλημα καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι προσγειωμένος και συνάμα χαρούμενος που ξεκινά την προπονητική του θητεία σε οικείο περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, ο Γκιγκς που ανέλαβε πόσο παίκτη/προπονητή, εκτέλεσε κυρίως το αγωνιστικό του κομμάτι μετέχοντας στην προπόνηση η οποία περιελάμβανε κυρίως τρέξιμο. Οσοι έχουν συνεργαστεί με τον Μόγιες αναφέρουν πως ο Σκωτσέζος δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φυσική κατάσταση γι αυτό και δουλεύει πολύ στο θέμα της αντοχής και της ταχύτητας στις προπονήσεις.

Αν και οι αποδόσεις του Γκιγκς και του Νέβιλ έχουν υποχωρήσει για το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους δυο ο επόμενος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, είναι βέβαιο πως για το πρώτο διάστημα της θητείας του Μόγιες ο ρόλος τους θα είναι περιορισμένος.