Προβάδισμα Παρί για Καβάνι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε την προσφορά της για τον Έντινσον Καβάνι, σχεδόν καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου που δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με τη Νάπολι και η Τσέλσι μένει να παρακολουθεί τους Πρωταθλητές Γαλλίας να φτάνουν κοντά στην απόκτηση του Ουρουγουανού.   



Προβάδισμα Παρί για Καβάνι!

Τεράστιο πλήγμα υπέστη η προσπάθεια που έκανε η Τσέλσι για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι!

Οι «μπλε» του Λονδίνου, ήξεραν μέχρι στιγμής πως το ποσό της πρότασης που είχαν καταθέσει στη Νάπολι για τον ποδοσφαιριστή ήταν το ίδιο με την προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πλέον, ο γαλλικός σύλλογος απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την αγορά του Ουρουγουανού φορ.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», οι Παριζιάνοι ανέβασαν την προσφορά τους από τα 43 εκατ. λίρες στα 50 εκατομμύρια και πλέον, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

Η ρήτρα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή είναι στα 53 εκατ. λίρες και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η διαφορά είναι πολύ μικρή για να μη γίνε το «deal». Εξάλλου, οι «παρτενοπέι» ίσως να μην βρουν άλλη τόσο μεγάλη πρόταση, οπότε σίγουρα - εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα της «Daily Mail» - θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης και διαπραγμάτευσης για την παραχώρηση του παίκτη.