Στη Νόριτς ο Ρέντμοντ

Ο Νέιθαν Ρέντμοντ ανήκει από σήμερα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη Νόριτς. Ο 19χρονος επιθετικός είναι επιλογή του Κρις Χιούτον, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν στη Μπέρμιγχαμ και μόλις τον κάλεσε στο «Κάροου Ρόουντ», απλά ετοίμασε τις βαλίτσες του για τη μετακόμιση.   



Στη Νόριτς ο Ρέντμοντ

Ο Ρέντμοντ, έμεινε τρία χρόνια στο «St. Andrew’s», έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μπλε» σε παιχνίδι κόντρα στη Ρότσντεϊλ, το 2010. Πραγματοποίησε συνολικά 81 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ και φέτος, έκανε το μεγάλο βήμα.

Ο τεχνικός των «καναρινιών», Κρις Χιούτον, δεν τον έβγαλε ποτέ από τη λίστα του από την ημέρα που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο βρήκε την ευκαιρία να τον πάρει στο «Κάροου Ρόουντ».  

Ο παίκτης, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νόριτς και δήλωσε πως: «Η παρουσία του Κρις Χιούτον στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ασφαλώς και έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω σε έναν τόσο φανταστικό σύλλογο».