«Πονάει» ακόμα ο Μαντσίνι

Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόλυση από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην Corriere dello Sport.



«Πονάει» ακόμα ο Μαντσίνι

Πικραμένος από την απομάκρυνση του από τον πάγκο των «πολιτών» είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δυο μήνες από τη μέρα της απόλυσης. Ο Ιταλός τεχνικός επισημαίνει πως άξιζε περισσότερο σεβασμό για αυτά που πέτυχε στον σύλλογο.

«Ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω το ‘’γιατί’. Το παραδέχομαι πως με με πονάει ακόμα. Πιστεύω πως άξιζα περισσότερο σεβασμό» δήλωσε. «Ο σύλλογος δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για πάνω από 40 χρόνια. Κατέκτησα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, και το Community Shield. Και στη χειρότερη σεζόν –που ήταν η τελευταία- έφτασα στον τελικό και ήρθα δεύτερος στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε.

Όπως υπογραμμίζει η απομάκρυνση του ήταν αναίτια. «Οι Αραβες με κάλεσαν και μου είπαν ‘σε τρία χρόνια θέλουμε το πρωτάθλημα’ και το κατέκτησα στο δεύτερο χρόνο. Και στη συνέχεια ξαναδημιούργησα μια ομάδα που δεν ήταν στις κορυφαίες. Προφανώς ο πρόεδρος είχε στο μυαλό του κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν αληθινές» κατέληξε.

Ο Μαντσίνι αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου Φεράν Σοριάνο, οι οποίες «ήταν ανύπαρκτες» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ποτέ δεν τον θεώρησα ενδιαφέροντα άνθρωπο από ποδοσφαιρική άποψη. Ποτέ δεν μιλήσαμε την ίδια γλώσσα και δεν εννοώ ιταλικά, ισπανικά ή αγγλικά»