D-Day για Μπέινς

Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Λέιτον Μπεινς, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του παίκτη με το νέο προπονητή των «ζαχαρωτών» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. 



D-Day για Μπέινς

To αποτέλεσμα του σημερινού ραντεβού μεταξύ του Λέιτον Μπεινς και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ περιμένουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κινηθούν γα την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ της Εβερτον, όπως αναφέρει η εφημερίδα Manchester Evening News.  

Η αρχική πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών που είχαν καταθέσει οι  πρωταθλητές  Αγγλίας είχε απορριφθεί από τον ιδιοκτήτη της Εβερτον Μπιλ Κενραιτ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να ανεβάσουν την προσφορά τους ανάλογα με την εξέλιξη του σημερινού ραντεβού. 

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός φαινόταν αισιόδοξος για την άφιξη του Μαρτίνεθ στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά η πρόταση της Γιουνάιτεντ και το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μόγιες φαίνεται πως άλλαξαν την κατάσταση.

Πάντως ο Μαρτίνεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπέινς, χαρακτηρίζοντας τον «πρότυπο» για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

«Πιστεύω πως ο Λέιτον είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Είναι ένα πρότυπο. Αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό κάποια στοιχεία του συλλόγου μας και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τον έχω στο ρόστερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν μία μεγάλη χρονιά τόσο για τον Λέιτον, όσο και για την ομάδα. Όταν είσαι αριστερό μπακ στην Έβερτον οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Μου έδειξε με τις εμφανίσεις του ότι είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στη χώρα».