Ξανά στην Τσέλσι ο Φλο

Το ρόλο του προπονητή στις ακαδημίες της Τσέλσι αναλαμβάνει ο άλλοτε επιθετικός των «μπλε» Τόρε Αντρε Φλο. 



Ξανά στην Τσέλσι ο Φλο

Μπορεί η παρουσία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να μην συνέπεσε με τις μέρες της απόλυτης δόξας που έζησε ο σύλλογος λίγα χρόνια αργότερα, ωστόσο ο Νορβηγός φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο, ο Φλο ο οποίος είχε αποκτηθεί έναντι μόλις 300,000 λιρών το 1997, μεταγράφηκε στη Ρέιντζερς που πλήρωσε 12 εκατομμύρια λίρες!

Τώρα ο υψηλόσωμος πρώην άσος επιστρέφει στην Τσέλσι για να διδάξει στους νεότερους τα μυστικά του γκολ. Ο Φλο είχε συνεργαστεί και πέρυσι με τους «μπλε» αλλά δεν είχε κάποιο μόνιμο ρόλο, κάτι που απέκτησε τη φετινή σεζόν.

«Θα είναι βοηθός προπονητής στα μικρότερα τμήματα ενώ θα βοηθά και στην ομάδα των U-21» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας u-21 της Τσέλσι Ντέρμοτ Ντράμι συμπληρώνοντας «Για παράδειγμα προσπαθούσαμε να …μετατρέψουμε τον Ισλαμ Φερούζ σε «εννιάρι», ο Φλο θα μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του». 

Ο 40χρονος Νορβηγός που είχε δημιουργήσει πριν λίγα χρόνια ακαδημίες στην Αγγλία εμφανίζεται ενθουσιασμένος και για την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον σύλλογο. «Είναι αυτός που όλοι ήθελαν. Θα υπάρχει σίγουρα κάποια πίεση, αλλά ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να τη χειριστεί» τόνισε.